Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
10 april 2018 in Geloof

Prachtige animatie over verzoening

De verzoening tussen God en mensen, hoe werkt dat nu precies? Vandaag heeft de EO een filmpje gelanceerd die dit op prachtige wijze duidelijk maakt. Mooi om zelf te kijken - of met iemand te delen!

De video maakt deel uit van The Bible Project (Het Bijbel Project): een Amerikaanse non-profit animatie-studio die prachtige en inhoudelijk sterke animatievideo’s maakt, om het verhaal van de Bijbel toegankelijk te maken voor iedereen, overal. De Evangelische Omroep heeft de rechten verworven om deze video’s volledig beschikbaar te maken in het Nederlands.