Eva Logo
14 mei 2018 in Uit & thuis

5 originele manieren om te trouwen

Het strand, dat knusse restaurantje: leuk hoor, maar sommige stellen trouwen liever in een escape room of op het vliegveld. Samen met Girls of Honour verzamelden we de vijf origineelste trouwideeën!

Trouwen in een escape room

Misschien niet het meest romantische idee voor een bruiloft, maar wel enorm gezellig: trouwen in een escape room. Handig wanneer je slecht weer hebt en dit is waarschijnlijk ook de enige kans dat je je schoonfamilie op kunt sluiten… (Flauw hè?)

Trouwen op het water

Foto: Melissa Milis

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Zelfs dat kan als je dat wilt. Deze bruiloft stond in het teken van een drijvend café, een platform met muzikanten en verschillende dobberende bootjes. Zou jij dat ook willen?

Trouwen op een vliegveld

Foto: Isi Weddings

Ben je helemaal in de wolken door jouw geliefde? Dan kun je ervoor kiezen een vliegveld als trouwlocatie te doen. Vier je ceremonie in een loods en verander een hangar in een dansvloer: jullie zijn klaar om op te stijgen!

World wedding adventure

Foto: Love Water Photography

Waarom maar één keer trouwen en op één plek? Deze avonturiers besloten dat ze een world wedding adventure aan wilden gaan: ze trouwden zes keer op zes verschillende plaatsen. Ze begonnen in Hawaii, waarna ze trouwden in Las Vegas, IJsland (hier trouwden ze onder water!), op het Burning Man festival, New York en ten slotte in Kroatië. Hun vrienden mochten zelf kiezen bij welke bruiloft ze aanwezig wilden zijn.

Elopement

Foto: Lotty H

Geen behoefte aan gasten en wel aan een intieme en romantische dag met je wederhelft? Dan kun je gaan voor een elopement: in het geheim trouwen op een geheime locatie. Dit stel deed dat in Zuid-Afrika en ging na afloop op avontuur tijdens een privésafari.

 

Lees ook: Broer en zus trouwen voor één dag


Girls of Honour is een inspiratieblog met allerlei leuke tools om je bruiloft voor te bereiden. Daarnaast vind je op Girls of Honour enorm veel leuke ervaringsverhalen en handige tips.