Eva Logo
paleistuin paleis tuin
8 mei 2018 in Uit & thuis

Adembenemend: 5 prachtige paleistuinen vanuit de lucht

Je bent vast weleens in een paleistuin geweest of misschien ga je er binnenkort naartoe als je op vakantie bent. Maar als je er middenin loopt, mis je eigenlijk het totaalplaatje. Gelukkig komt daar nu verandering in, want wij verzamelden de prachtigste dronebeelden van vijf mooie paleistuinen. Zo zijn de mooie patronen en aangelegde perkjes heel goed zichtbaar!

Paleis het Loo

Dit paleis staat in Nederland bekend om de prachtige baroktuinen, middenin het bos bij Apeldoorn. Echt een aanrader om naartoe te gaan!

Slot Nymphenburg en Slot Ludwigsburg

Dit filmpje bevat beelden van twee Duitse paleizen: Slot Nymphenburg en Slot Ludwigsburg. Beide paleizen ogen imposant, maar tegelijkertijd ook heel erg elegant. En de tuinen zijn gigantisch! Zie jij jezelf al dwalen in de prachtige paviljoenen?

Paleis Lednice

Ook de Tsjechen kunnen er wat van. Dit paleis in Tsjechië heeft de grootste tuinen van het hele land: bij elkaar zo’n 200 vierkante kilometer! Weet jij al waar je naartoe op vakantie gaat? ;-)

Paleis van Versailles

Uiteraard kan deze niet in dit lijstje ontbreken: het prachtige Franse paleis met de enorme tuinen. In deze tuinen zijn ontzettend veel vijvers en fonteinen te vinden. Ook is er een enorm kanaal waar je heerlijk langs kunt wandelen.