Eva Logo
2 mei 2018

De nieuwe boeren die vrouwen zoeken

Met maar liefst 635 boeren die zich hebben aangemeld voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw, mogen we ervan uitgaan dat het weer een prachtig seizoen wordt. Zondag 13 mei krijgen we de kersverse boerenkandidaten te zien.

Volgens Yvon Jaspers staan de boeren te trappelen om een prachtige zomer in te gaan. “Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen.” 

Er zit voor ieder wat wils bij. Van halverwege de twintig tot een 60-jarige boer. Sommige hebben vee, anderen akkerbouw of een kwekerij. Één ding hebben ze gemeen: hun grootste wens is om smoorverliefd te worden. Iemand waar ze de dag mee door kunnen nemen, waar ze oud mee kunnen worden.

Als je 13 mei kijkt en warme gevoelens krijgt bij een van de boeren, dan heb je twee weken de tijd om een brief te sturen naar jouw boer. In het najaar zijn de nieuwe afleveringen te zien.