Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
30 mei 2018 in Geloof

Elsbeth Gruteke: 'Blij dat ik op mijn vijftigste pas dominee ben geworden'

"Het moment dat ik moest stoppen bij Radio 1 was voor mij heel ingrijpend," zegt Elsbeth Gruteke. "Het was niet mijn keuze en ik vond dat naar. Ik heb in die periode van verlies en rouw – want dat kan je ook hebben over werk – wel echt gemerkt: God is er in ieder geval bij." Bekijk hier de video!

In Eva 5, het juninummer van Eva, vind je een uitgebreider interview met Elsbeth. Gratis proefexemplaar aanvragen? Dat kan hier