Eva Logo
17 mei 2018

Koningin Máxima viert haar verjaardag

Vandaag viert koningin Máxima haar 47e verjaardag. En omdat er geen bijzondere verplichtingen in haar agenda staan, viert ze dat ontspannen in huiselijke kring.

Máxima heeft een druk jaar achter de rug, na het overlijden van haar vader in augustus en een behoorlijke rij staatsbezoeken. Gisteren was ze bij the Four Freedom Awards in Middelburg en maakte ze bovendien haar opwachting bij het Red Ribbon Concert in Amsterdam. Alle reden dus om nu even thuis met het gezin 47 kaarsjes uit te blazen. 

Onze collega's van Blauw Bloed hebben een aantal interessantje wetenswaardigheden over onze vorstin op een rijtje gezet. Wist je bijvoorbeeld dat de koningin dol is op schnitzel met friet? Lees hier het artikel.  

Benieuwd naar meer leden van het koninklijk huis? Hier zie je hoe de kleinkinderen van koningin Beatrix er anno 2018 uitzien! 

 

Beeld: RVD -Jeroen van der Meyde