Eva Logo
25 juni 2018 in Uit & thuis

5 life hacks waardoor je leven net wat aangenamer wordt

Door het gebruik van dingen die iedereen in huis heeft liggen, kan je je leven veel simpeler maken. Door wat kleine aanpassingen ben je nooit meer op zoek naar de juiste sleutel, heb je geen vieze vlekken meer op je kleding en heb je binnen no-time een heerlijke snack op tafel staan. Bekijk hieronder alle tips!

Nagellak op je sleutels

Duurt het bij jou ook eeuwen voordat je de goede sleutel te pakken hebt? Geef ze dan een leuk kleurtje met wat nagellak. Gezellig en praktisch!

Lekkende ijsjes

In de zomer genieten kinderen maar al te graag van een lekker waterijsje. Bij de jongste kids leidt dit vaak tot plakkerige vingers en vieze T-shirts. Door een simpel cupcake-vormpje is dit probleem snel verholpen! 

Cupcake glasbedekker

Een rietje en een cupcake-vormpje, hoe simpel kan het zijn!? Zo komen er nooit meer vieze vliegen of andere beesten in jouw lekkere drankje, wanneer je in het zonnetje aan het genieten bent.

Weg met al dat stof!

Hoe kom je toch van dat stof in je luxaflex af? Met een tang, wat elastiekjes en twee stofdoekjes kom je een heel eind!

Voor je kookboek

Geen kookboekstandaard? Zo kan je het recept goed lezen, maar wordt het boek niet vies of nat door jouw kookkunsten.

Scheermesje voor pluisjes

Zo geef je je trui een tweede leven! Die gepilde stof zorgt ervoor dat je trui er veel ouder uitziet dan hij is, en dat hij niet meer zo lekker zacht is als eerst. Een simpel scheermesje is de oplossing. Dus neem je trui even mee als je je benen weer gaat scheren. ;)

Dipsaus!

Door een simpel wijnglas heb jij binnen no-time je eigen dipsaus en chips kom gecreëerd! Superhandig voor een feestje of gewoon lekker thuis op de bank.


Kijk hier om te zien hoe je zo lang mogelijk kan genieten van jouw bos bloemen!