Eva Logo
13 juni 2019 in Uit & thuis

De fraaiste sokken (het ultieme Vaderdagcadeau!)

Het is bijna weer zover: Vaderdag. De dag waarop een vader mag weten dat hij toch wel de leukste/stoerste/gekste vader is die er bestaat. Op zoek naar een cadeau? Sokken zijn altijd handig, maar wel een beetje cliché. Tenzij je deze varianten kiest, natuurlijk!

Voor bij het ontbijt!

Bij Vaderdag hoort ontbijt op… zijn sokken! Deze grappige eggs-sokken zijn heerlijk voor aan papa's voeten terwijl hij zijn ontbijt op bed eet!

Sandaalsokken

Hij draagt ze dag in dag uit: sandalen. Helaas moeten ze aan het einde van de dag uit. Gelukkig kan hij met deze sokken toch nog super hip door het huis heen sloffen.

Voor de vader die zijn sokken altijd kwijt raakt

Raakt jouw vader vaak zijn sokken kwijt? Qnoop bedacht een oplossing. Op deze sokken zit een knoopje waarmee je de sokken aan elkaar kunt bevestigen. Scheelt een hoop (uit-)zoekwerk! Deze sokken worden duurzaam geproduceerd.

Bring me a beer!

Een verborgen boodschap op je sokken! Wanneer de voetjes omhoog gaan, wordt het al snel duidelijk wat hij verlangt. Ideaal voor Vaderdag, maar ook op andere vermoeide momenten.

Voor de vaders met snorren

Hij kriebelt iedereen met zijn snor en heeft misschien een net wat te dikke buik. Maar jullie houden van hem! De sok voor vaders met kriebelsnorren!

Vaderdag voor Mr. Fix it!

Er is geen klus die hij niet kan klaren, geen band die hij niet kan plakken, niks wat hij niet kan fixen. Speciaal voor deze sokken met de welverdiende titel: mr. Fix it!

Dierenvoetjes

Hangt hij vaak de beest uit bij jullie thuis, is hij zo sterk als een beer, zo moedig als een leeuw en altijd zo fris als een hoentje? Dan passen deze sokken perfect bij hem!

Ode aan de slechte grap

Hij maakt altijd van die grappen die we eigenlijk niet snappen. En waar vooral hij erg hard om moet lachen. Daarom deze sokken, want alleen vaders kunnen van die grappen maken.

Verschillende sokken

Draagt jouw vader door de jungle in zijn sokkenlade vaak twee verschillende sokken? Dan zijn deze sokken het ideale cadeau. Bij Solo Socks koop je een set van 7 unieke sokken die mooi bij elkaar passen. Deze sokken worden geproduceerd met aandacht voor het milieu.

 


Hoe je de beste vader in jouw man naar boven haalt? Dat lees je hier!