Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
12 juni 2018 in Uit & thuis

De fraaiste sokken (het ultieme Vaderdagcadeau!)

Het is bijna weer zover: Vaderdag. De dag waarop een vader mag weten dat hij toch wel de leukste/stoerste/gekste vader is die er bestaat. Op zoek naar een cadeau? Sokken zijn altijd handig, maar wel een beetje cliché. Tenzij je deze varianten kiest, natuurlijk!

Voor bij het ontbijt!

Bij Vaderdag hoort ontbijt op… zijn sokken! De bacon & eggs-sokken van Mismatched zijn een heerlijke combinatie voor aan papa’s voeten.

Sandaalsokken

Hij draagt ze dag in dag uit: sandalen. Helaas moeten ze aan het einde van de dag uit. Gelukkig kan hij met deze sokken toch nog super hip door het huis heen sloffen.

Bring me a beer!

Een verborgen boodschap op je sokken! Wanneer de voetjes omhoog gaan, wordt het al snel duidelijk wat hij verlangt. Ideaal voor Vaderdag, maar ook op andere vermoeide momenten.

Voor de vaders met snorren

Hij kriebelt iedereen met zijn snor en heeft misschien een net wat te dikke buik. Maar jullie houden van hem! De sok voor vaders met kriebelsnorren of voor hen die walrussen gewoon heel erg leuk vinden.

Mr. Fix it!

Er is geen klus die hij niet kan klaren, geen band die hij niet kan plakken, niks wat hij niet kan fixen. Speciaal voor deze sokken met de welverdiende titel: mr. Fix it!

Dierenvoetjes

Hangt hij vaak de beest uit bij jullie thuis, is hij zo sterk als een beer, zo moedig als een leeuw en altijd zo fris als een hoentje? Dan passen deze sokken perfect bij hem!

Ode aan de slechte grap

Hij maakt altijd van die grappen die we eigenlijk niet snappen. En waar vooral hij erg hard om moet lachen. Daarom deze sokken, want alleen vaders kunnen van die grappen maken.

Een 'sokkenabonnement'!

Vind jij één paar sokken niet genoeg? Dan kan je ook een sokkenabonnement cadeau doen! Bij het bedrijf ‘Sok and Sok’ kan je elke maand een nieuw paar kleurrijke sokken laten bezorgen. Gewoon in de brievenbus.


Hoe je de beste vader in jouw man naar boven haalt? Dat lees je hier!