Eva Logo
16 augustus 2018 in Uit & thuis

Een vakantie met een verrassing

Elsemieke ging in augustus 2016 een paar daagjes naar Putten met haar vriend Jordi. Ze had vooraf al een beetje een voorgevoel en haar voorgevoel bleek correct.

“We gingen naar de camping met mijn vriend Jordi en zijn familie. Jordi komt daar al jaren en heeft daar veel vrienden. Het is altijd erg gezellig. We barbecueën met elkaar, zwemmen, bakken visjes en zitten bij elkaar met de vriendengroep.”

Loveshoot
“Halverwege onze vakantie hadden we een loveshoot die ik van Jordi voor mijn verjaardag had gekregen. Zijn zus Annemarije verzorgde de shoot. Het wel heel romantisch op de heide, met haar prachtige paarse bloemetjes en de ondergaande zon. Ank was plaatjes aan het schieten en gaf ons instructies. Op een gegeven moment vroeg ze of wij met onze ruggen tegen elkaar konden gaan staan en onze ogen dicht konden doen.

Ze liep rond en schoot foto’s. Ondertussen had ze een onderonsje met Jordi, wat ik niet door had. Ik dacht: ze maakt gewoon foto’s. Daarna moesten wij ons omdraaien. Toen gebeurde het. Jordi ging op één knie en stelde de vraag: “Wil je met mij trouwen?” Ik zei volmondig ja!”

Regen van zegen

Nadat ik het ja-woord had gegeven, begon het zachtjes te regenen. De druppels spetterden op ons. Het was alsof we een stel in een filmscène waren. Het voelde als een regen van zegen.

Getrouwd

Onze vrienden wisten allemaal dat het zou gebeuren, ik was de enige die het niet wist. Nadat we terugkwamen van de heide, stonden al onze vrienden ons op te wachten. Het was zo leuk om dit samen te vieren.

Op 8 juni zijn we met elkaar getrouwd, precies vijf jaar nadat we verkering hebben gekregen. We gaan op huwelijksreis dichtbij Thessaloniki in Griekenland. Ik heb er nu al zin in!
 

Tekst: Liza Vroling
Beelden verloving: Anck Photography
Beeld bruiloft: Jasmijn Brussé Fotografie