Eva Logo
9 juli 2018 in Uit & thuis

De leukste christelijke zomerfestivals van 2018

Lekker ontspannen in de vakantie kan natuurlijk ook op een supergaaf festival. Deze christelijke festivals vormen een mix van plezier en diepgang. Een mooie manier om samen met je gezin of vrienden dichter bij God te komen. Naar welk festival ga jij dit jaar?

New Wine zomerconferentie (21 t/m 27 juli 2018)

New Wine is een internationale beweging van kerken. Elk jaar organiseert New Wine een conferentie in de zomervakantie, gevuld met mooie seminars, workshops en aanbidding voor jong en oud. Dit jaar voor het eerst op Landgoed Velder in Liempde. Kom dus lekker met het hele gezin een weekje kamperen, samen met 5000 andere christenen. 

Graceland (16 t/m 19 augustus 2018)

Op het christelijke Graceland Festival is iedereen uitgenodigd. Ieder met zijn eigen verhaal, overtuiging, leeftijd, huidskleur, beperking, geaardheid of manier van (on)geloven. Je vindt er interessante sprekers, intieme en meeslepende muzieksets, meditatie, grote en kleine kunst en natuurlijk goed eten en drinken. Kijk hieronder het filmpje van vorig jaar:

Openskies Worshipfestival (17 t/m 19 augustus 2018)

Het ‘Openskies’ worship festival ontstond vanuit een sterke overtuiging dat tijdens aanbidding de muren wegvallen. Aanbidding werkt bevrijdend; de blik op God gericht in een open, uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel. Dit jaar vindt het festival voor de tweede keer plaats op camping De Betteld in Zelhem. Martin Smith, Jason Upton en Housefires zijn erbij dit jaar.

Vrij zijn zomerweek 2018 (29 juli – 3 augustus 2018)

De Vrij Zijn Zomerweek is een vakantieweek voor het hele gezin, waar je geloof wordt opgebouwd en geestelijke doorbraken plaatsvinden. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen, tieners en jeugd ervaren Gods liefde en kracht in ons midden.De inschrijving voor de Vrij Zijn Zomerweek 2018 is helaas al gesloten. Maar geen zorgen: je kunt wel een keer langskomen als daggast.


Nog op zoek naar een leuke christelijke camping? Lees hier de ervaringen van de Eva-redactie!