Eva Logo
19 juli 2018 in Geloof

Doe de test: welke Bijbelse vrouw ben jij?

Op welke Bijbelse vrouw lijk jij? Ben jij een Eva, Debora of Mirjam? Of lijk je meer op Maria? Misschien heb je wel wat weg van Ester! Beantwoord de vragen en kom erachter op welke bijbelse vrouw jij lijkt.

2018 staat in het teken van het jaarthema Bijbelse vrouwen. De redactie van Eva maakte hiervoor een speciale test om te ontdekken op welke Bijbelse vrouw jij lijkt. Ontdek het hier!

Geef aan welk antwoord het meest op jou van toepassing is.

 

TEST: Welke Bijbelse vrouw ben jij?

Deze test komt uit het bijbelstudieboekje ‘Voorbeeldig’, een speciale uitgave van Eva. Een boekje vol extra’s over de eerste vijf vrouwen uit ons jaarthema. Kijk hier voor meer informatie over het boekje.

TEST: Welke Bijbelse vrouw ben jij?