Eva Logo
bingo vakantiebingo achterbank auto vakantie
18 juli 2018 in Uit & thuis

Gratis download: Eva's vakantiebingo voor in de auto

Tijdens de lange rit naar jouw vakantiebestemming, houd jij met gemak jezelf en je reisgenoten bezig met vakantiebingo voor onderweg. Je kunt 'm hier gratis downloaden!

Vakantiebingo op de achterbank: op die manier gaat de reis naar je vakantiestemming een stuk sneller! Met name met kinderen kan de reis naar Frankrijk, Italië of Zwitserland een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig is er onderweg van alles te zien: van koeien tot vrachtwagens, van bergen tot kastelen. Je kunt deze gratis vakantiebingo-kaart heel simpel downloaden en printen. 

Zo download je de vakantiebingo:

Je kunt de afbeelding makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeelding opslaan door erop te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn. Vervolgens hoef je de afbeelding alleen nog maar te printen.