Eva Logo
26 juli 2018 in Christelijke muziek

Luisteren naar het lied van Lea: 'Lea's ogen'

Lea werd in de Bijbel beschreven als Lea met de tedere ogen. Wat speelde zich af in die ogen? Componist en songwriter Tanja Lagerström schreef het lied 'Lea's ogen' voor de serie 'In de voetsporen van Bijbelse vrouwen '.

In de voetsporen van Bijbelse vrouwen

Componist en songwriter Tanja Lagerström schreef een aantal liederen vanuit het perspectief van een aantal Bijbelse vrouwen , van de lofzang van Hanna tot een lied over koningin Ester. Elke maand verschijnt op onze website een nieuw lied om naar te luisteren en om je door te laten inspireren. In dit interview vertelt Tanja meer over de achtergrond van het project. Geniet en zing mee!

Liedtekst 'Lea's ogen'

Mijn ogen zijn dof
hun glans is verdwenen
Ik heb veel gehuild
ik heb veel gebeden
Ooit had ik hoop
maar die is vervlogen
Ik had je lief
maar ik bedroog je

Haar ogen zijn mooi
haar blik onbevangen
Jij kijkt naar haar
onstuimig verlangend
Jouw hart wordt week
als zij naar je lacht
Zij was jouw hoop
maar jij moest wachten

Ik geef je kinderen
jaar na jaar
maar toch is jouw hart van haar

Ik geef je kinderen
jaar na jaar
maar toch is jouw hart van haar

Ooit had ik hoop
maar die is vervlogen
Ik had je lief
maar ik bedroog je

Ik heb gehaat
Ik heb gelogen
Ik heb begeerd
Ik heb bedrogen

Ik heb gehoopt
Ik heb gestreden
Ik heb gehuild
Ik heb gebeden

Ik geef je kinderen
jaar na jaar
maar toch is jouw hart van haar

Mijn ogen zijn dof, hun glans is verdwenen

Tekst: Tanja Lagerström
Muziek: Tanja Lagerström en Eric Lagerström
Gezongen door: Arjet Stoffer