Eva Logo
30 augustus 2018 in Uit & thuis

Gratis uitjes om je vakantiegevoel vast te houden

De vakantie is voor de meesten van ons alweer voorbij. De scholen zijn begonnen en je mag weer aan het werk. Zin om je vakantiegevoel tussendoor vast te houden, maar is je vakantiebudget op? Wij zetten 5 leuke gratis uitstapjes op een rij.

#1 de Ulebelt Deventer

Bij de Ulebelt in Deventer is er plezier voor het hele gezin. Er zijn prachtige tuinen, leuke routes om te wandelen, een leuke kinderboederij, mooie natuurspeelplekken en een lekker terras. Zeker genoeg voor een lekker dagje weg.

#2 Futureland

In Rotterdam kun je een kijkje nemen bij de haven van de toekomst. Een dagje vol multimedia, Virtual Reality, de nieuwste snufjes en avontuur! Leuk voor jong en oud.

#3 Vliegtuigen spotten

Helemaal gek van vliegtuigen? Kom lekker een middagje spotten op het Panoramaterras bij Schiphol. Je kan zelfs even een kijkje nemen in een echt vliegtuig!

#4 Open studio dagen Hilversum

Aankomend weekend (1 en 2 september) is het weer zover! Jouw kans om een kijkje te nemen achter de schermen van televisie- en radioproducties. Genoeg leuks te doen voor jong en oud!

#5 Het ArcheoLab in Museum het Valkhof

In het ArcheoLab kun je voor een dag een echte restaurator of archeoloog zijn. Je kan zelf onderzoek doen, bruggen bouwen, met katapulten schieten of een prachtige Romeinse muurschildering creëren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Misschien niet gratis... maar wel een heel leuk uitje met je vriendinnen: Eva on Tour met TimZingt!
Kijk hier voor meer informatie