Eva Logo
16 augustus 2018 in Liefde & Relatie

Kari Jobe zwanger van tweede kindje

Worship leader Kari Jobe maakte via haar Instagram-pagina bekend dat zij en haar man Cody een tweede kindje verwachten. Bekijk hier de foto!

Op Instagram postte Kari Jobe deze schattige foto van Canyon (2 jaar), die binnenkort dus een grote broer wordt. Bij deze foto voegde ze de tekst: “New Baby Carnes February 2019”. Lief toch?

Instagram, @karijobe

Minella Meets Kari Jobe

Afgelopen 27 mei organiseerde de EO een prachtige Kari Jobe Worship Night waar Eva een VIP-programma verzorgde voor haar lezeressen. Het interview dat daar plaatsvond kun je teruglezen in de rubriek ‘Minella Meets’ in de Eva die eind augustus bij abonnees op de mat valt.

Tijdens dit interview vertelde Kari dat ze verliefd werd op haar man Cody terwijl hij piano speelde. Wij snappen wel waarom: kijk nou wat een mooi stel!

 

Instagram, @karijobe

Over Kari

Kari Brooke Jobe (1981) is een Amerikaanse singer-songwriter. Haar eerste, gelijknamige, album zag het licht in 2009. Sinds die tijd heeft ze een nominatie op zak voor een Grammy Award en ontving ze vier Dove Award-nominaties, waarvan ze er drie heeft gewonnen. Jobe is tevens aanbiddingsleider bij Gateway Church in Southlake, Texas. Bekende songs van Kari Jobe zijn het krachtige Forever, het bemoedigende I am not alone en het hoopvolle Holy Spirit. Haar laatste album The Garden, met lead single The cause of Christ, is vorig jaar uitgekomen. Jobe is getrouwd met aanbiddingsleider Cody Carnes. Ze hebben samen een zoon, Canyon Morrisson Caine Carnes.

Benieuwd naar het Eva-magazine? Vraag hier een gratis proefnummer aan!