Eva Logo
1 september 2018 in Geloof

Minella Meets Kari Jobe: "God houdt van onze eerlijkheid"

Minella meets Amerikaanse singer-songwriter en worshipleader Kari Jobe. Samen gaan ze in gesprek over de Samaritaanse vrouw: het thema van het Eva Magazine van september. Wat is de link tussen aanbiddingsleider Kari en de Samaritaanse vrouw? En wat is ware aanbidding? Bekijk de video hier!

Toen het kindje van haar zus aan het einde van de zwangerschap overleed worstelde Kari Jobe met veel vragen aan God. Deze ingrijpende gebeurtenis had ook invloed op haar aanbidding, omdat ze in alle eerlijkheid niet alle teksten mee kon zingen. In dit interview vertelt Kari hoe God er in haar teleurstelling toch bij was en hoe haar hart begon te genezen. Bekijk hier het interview:

Over Kari Jobe

Kari Brooke Jobe (1981) is een Amerikaanse singer-songwriter. Haar eerste, gelijknamige, album zag het licht in 2009. Sinds die tijd heeft ze een nominatie op zak voor een Grammy Award en ontving ze vier Dove Award-nominaties, waarvan ze er drie heeft gewonnen. Jobe is tevens aanbiddingsleider bij Gateway Church in Southlake, Texas. Bekende songs van Kari Jobe zijn het krachtige Forever, het bemoedigende I am not alone en het hoopvolle Holy Spirit. Haar laatste album The Garden, met lead single The cause of Christ, is vorig jaar uitgekomen. Jobe is getrouwd met aanbiddingsleider Cody Carnes. Ze hebben samen een zoon, Canyon Morrisson Caine Carnes. Momenteel is Kari in verwachting van een tweede kindje.

Benieuwd naar het gehele interview? Houd onze website in de gaten! Vanaf 15 september kun je de 'Minella Meets' podcast met Kari Jobe beluisteren.