Eva Logo
vrij coach
25 september 2018 in Hoofd & hart

Eindelijk vrij - met een beetje hulp van Eva

Wil jij dit ook? Vrij zijn van een ongezonde leefstijl. Of vrij zijn van spreekangst. Of vrij zijn van jouw dromen (want je gaat het nu doen!) En wil jij hierbij graag gebruik maken van de hulp van de Eva-redactie? Lees dan snel verder!

Wil jij al heel lang ergens vrij van worden? Worstel je bijvoorbeeld al langere tijd met de acceptatie van je gewicht? Zou je eindelijk weleens de moed willen hebben om een zaal vol vrouwen toe te spreken? Of denk je er al heel lang over om van baan te switchen of te solliciteren, maar is de drempel gewoon te hoog? Eva wil je helpen de eerste stappen te zetten!

Herken jij je in een van deze bovenste 'verlangens', of is er iets anders waar jij ‘vrij van wilt worden’ dan komen we graag met je in contact!

Doe je mee? Stuur ons een mailtje!

Het komende jaar gaan we het volgende met je doen:

  • We interviewen je voor ons kerstnummer (Eva 10) over je wens;
  • We koppelen een coach aan je: met die coach ga jij GRATIS één sessie aan de slag. Je ontvangt aanbevelingen om je doel te behalen;
  • Na twee maanden zoeken we weer contact met je: hoe gaat het met je?
  • Door het jaar heen houden we je op de hoogte van artikelen die voor jou relevant kunnen zijn.
  • Aan het einde van het jaar hopen we met jouw inspirerende verhaal andere vrouwen te motiveren ook aan de slag te gaan met iets dat hen gevangen houdt.

Stuur een mail naar eva@eo.nl o.v.v. 'VRIJ'.