Eva Logo
25 september 2018 in Geloof

Kunstenares Wilma Veen: 'Ik kies voor vooruit'

Deze maand ontmoet Minella Wilma Veen. Net als de vrouw van Lot heeft zij reden om angstig achteruit te kijken, naar het moment dat ze een hartstilstand kreeg. In plaats daarvan kiest deze inspirerende kunstenares om vooruit te kijken. Bekijk de video of luister de podcast hier!

In Minella Meets ontmoet Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk krachtige en inspirerende vrouwen met een bijzondere positie in de samenleving. Deze maand ontmoet ze Wilma Veen (51). Met haar vrolijke en veelkleurige schilderijen verwierf Wilma naamsbekendheid als kunstenaares. Waar de vrouw van Lot angstig achteruit keek, kijk Wilma vol positiviteit vooruit. Zelfs na de dag dat zij tijdens het hardlopen een hartstilstand kreeg. In dit interview vertelt Wilma Veen waarom ze kiest voor vrolijkheid en geeft ze praktische tips om positiveit toe te passen, ook als het leven even stilstaat.

 

"Het mooie van het leven is dat God nooit haast heeft, Hij heeft alle tijd."

 

Beluister hier de podcast!

Heb je wat meer tijd over? Hieronder kun je het volledige gesprek met Wilma Veen beluisteren. Of klik hier.

 

Even toe aan iets luchtigs? Wilma vertelt in dit artikel over de vakantiebaantjes die ze vroeger had.

Fotografie: Marjan van der Meer
Video & Podcast: Charlotte van Egmond