Eva Logo
25 oktober 2018 in Geloof

Bijbeltekst uit je hoofd leren? Zing het!

Soms heb je van die momenten dat je het liefst heel de Bijbel uit je hoofd zou kennen. Om mensen te bemoedigen, om jezelf moed in te praten of om uit te leggen wat je gelooft. Maar Bijbelteksten onthouden is zo makkelijk nog niet. Als ze op muziek staan, gaat dat al een stuk beter. Met deze zeven liedjes ben je alvast een eindje op weg.

Psalm 121

Openbaring 22

Jesaja 9:5

Psalm 8

Deuteronomium 5:33

Dit liedje kun je luisteren via deze link

Mattheüs 25:31-46

Psalm 1

Komende weken besteedt de EO extra aandacht aan de impact die de Bijbel heeft op mensenlevens, door middel van programma's, websites en evenementen. Op heybijbel.nl vind je alles bij elkaar wat de EO de komende tijd rondom de Bijbel doet.

Wil je nog meer christelijke liedjes luisteren? Klik dan hier.