Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
1 oktober 2018

Podcast | Didi is eenzaam

De kans was klein dat ze naast Zegert en Martine nog iemand anders zou spreken deze dag. Didi is drieëndertig jaar en schaamt zich niet om te zeggen: ik ben eenzaam. Ze wil juist haar verhaal delen om meer openheid te creëren en om het beeld te doorbreken dat alleen ouderen eenzaam zijn.

Haar moeilijke verleden maakt het voor haar niet makkelijk om vrienden te maken. Ze hoopt op een betere toekomst, maar maakt zich eigenlijk nu al zorgen: ‘Hoe moet ik oud worden op deze manier?’ Deze podcast komt online tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Beluister hier de podcast

Je kunt de podcast ook beluisteren in de podcast app . Als je je abonneert, zie je elke maand een nieuwe aflevering verschijnen.