Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
22 oktober 2018 in Liefde & relatie

Stuur je schoonmoeder een kaartje

Dinsdag 23 oktober is het Nationale Schoonmoederdag! Een goeie reden om je schoonmoeder(s) een keer een kaartje te sturen, bijvoorbeeld via WhatsApp. Hieronder 3 leuke kaartjes om je schoonmoeder te laten zien dat je aan haar denkt vandaag.

Je schoonmoeder blij maken is nog nooit zo makkelijk geweest ;-) Je kunt deze kaartjes, met prachtige bijbeltekst, als volgt downloaden: klik er met je rechtermuisknop op en klik vervolgens op 'afbeelding opslaan'. Bekijk je deze pagina op je mobiele telefoon? Als je op de afbeelding drukt, komt er vanzelf 'afbeelding opslaan' tevoorschijn.

 

Sommige vrouwen hebben een minder makkelijke relatie met hun schoonmoeder. Kun jij tips gebruiken? Lees dan dit artikel.