Eva Logo
3 oktober 2018 in Uit & thuis

The Passion 2019 vindt plaats in Dordrecht!

De stad waar in 2019 The Passion plaatsvindt: Dordrecht! En als je er toch bent... maak er dan meteen een leuk uitje van. Hier alvast een paar leuke city tips.

Mooi nieuws: de volgende editie van The Passion vindt op 18 april 2019 plaats in Dordrecht. Hier kun je lezen wat burgemeester Wouter Kolff en EO-directeur Arjan Lock hierover zeggen. Wil jij ook live bij The Passion aanwezig zijn? Klik dan even op de link onderaan het artikel, want daar vind je alle handige informatie over The Passion die je nodig hebt. En onderstaande adresjes kun je wellicht mooi aan dit uitje vast koppelen: 

1. InteriYours

Een bijzonder leuke winkel aan Voorstraat 28, met antiek, sixties- en vintage-items van zeer goede kwaliteit. Hier kun je alvast een kijkje nemen. 

2. Bonfire

Mogelijk heb je wel eens een concert in Bonfire bijgewoond. Een initiatief van Stichting Vuur en Vlam in de Bonifatiuskerk. Het leuke is dat je er doordeweeks ook kunt binnenwandelen. Er is een ontmoetingsplek, een vintage-shop, een atelier, een gebedshuis, een podium…

3. Bluebirds in the backyard

Neem zeker ook een kijkje bij de pop-up-store Bluebirds in the backyard. De plek voor vintage-lovers en creatievelingen. Hier gebeurt namelijk van alles! Zo kun je er shoppen, relaxen en werken. Met regelmatig livemuziek.

4. Van Alle Tijden

Van Alle Tijden is een winkel en kapel in één, die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Ook worden er workshops gehouden en kun je er terecht voor een kop koffie. Neem er vooral een huisgemaakte wafel bij!

5. Dordtje varen

Dordrecht is een echte waterstad,, dus het is leuk om een rondvaart te doen door de oude binnenstad met De Dordtevaer.

6. Villa Augustus

Net iets buiten het centrum vind je restaurant Villa Augustus. Hier eet je uit eigen tuin!

 

The Passion

The Passion vindt op 18 april 2018 plaats en wordt in opdracht van de EO en de KRO/NCRV uitgezonden op NPO 1 en NPO Radio 2. Kijk hier voor het laatste nieuws, een terugblik op vorig jaar, aanvraag van lespakketten en meer! 

Beeld: Eljee
Styling: Marianne Muys