Eva Logo
christen single
9 oktober 2018 in Liefde & Relatie

Video: een open brief aan single jonge vrouwen

Tiffany Dawn trouwde op haar 29e. Dat was best laat, vond ze zelf. Eigenlijk had ze op haar twintigste willen trouwen. En een tijdlang zag ze de periode dat ze geen partner had, als een tijd van wachten. Totdat God haar iets liet zien.

Inmiddels is Tiffany getrouwd en ze is zielsgelukkig met haar man. Maar toch mist ze ook de tijd dat ze alleen was. Die tijd, zegt ze, was een moment die apart gezet was voor haar en God, haar hemelse Vader. Door middel van deze video wil ze single meiden bemoedigen: de tijd zonder partner kan een bijzonder intiem moment zijn met Hem, koester die! Een ontroerende video waarin ze laat zien dat single-zijn een mooi seizoen – of misschien een langere periode in je leven – is, als je de juiste mentaliteit hebt en vertrouwt op Gods timing. 

Druk van collega's en vrienden

Misschien heb jij als single, net als Tiffany, het gevoel dat je alleen staat. Voel je de druk van collega’s en vrienden om je heen, omdat iedereen een relatie lijkt te hebben, behalve jij. Laat je dan bemoedigen door deze video. 

Bron: Tiffany Dawn Daily

 

Sommige mensen zijn 'single at heart', anderen zijn gelukkiger in een relatie. Ben jij 'single at heart'? Doe hier de test!