Eva Logo
16 november 2018 in Liefde & Relatie

5 originele vriendinnencadeautjes om ‘ik hou van jou’ mee te zeggen

Soms zijn er van die dagen dat je gewoon even aan een vriendin wilt laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Maar het gewoon zeggen is ook zo afgezaagd. Hierbij vijf originele vriendinnencadeautjes waarmee je ‘ik hou van jou’ kan zeggen.
bloemig vriendinencadeautjes

1) Bijzonder bloemig abonnement

We beginnen deze lijst met vriendinnencadeautjes met een cadeau wat op zichzelf niet heel orgineel is: bloemen. Een bosje bloemen is leuk, maar elke maand een bosje bloemen is nog veel leuker! Bij Bloomon kan je een bloemenabonnement kopen. Je mag zelf bepalen hoe vaak er een bloemetje bezorgd moet worden. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, het kan allemaal. En het is officieel bewezen dat je van bloemen gelukkig wordt. Daar wordt je vriendin dus sowieso wel blij van.

 

2) Happy memories

Ben jij nou meer van de zelfgemaakte vriendinnencadeautjes? Dan is dit cadeautje misschien geschikter. Vind je het ook zo heerlijk om herinneringen op te halen met vriendinnen? Die keer dat zij uit haar broek scheurde, die dag dat jullie verdwaalden in een vreemde stad of die ene zonovergoten vakantie… Van herinneringen ophalen word je blij en van zelfgemaakte cadeautjes ook. Schrijf op losse briefjes mooie, leuke en goede herinneringen die jullie samen hebben en stop ze in een glazen pot. Als dat geen liefdevol cadeautje is?!

 

chocolade vriendinnencadeautjes

3) Zoete boodschap

Bij Eva houden we van chocolade, heel veel chocolade. En welke vrouw nou niet? Met deze reep geef je niet alleen een heerlijk tussendoortje, maar kan je ook een lieve boodschap achterlaten. Twee vliegen in een klap!

4) ‘Omdat we zo grappig zijn’

Vind jij ook dat jij en je vriendin de beste grappen maken en sowieso té grappig zijn? Maak een lijst met jullie allerbeste grappen of de dingen waar jullie het hardst om hebben gelachen. Schrijf ze mooi op en lijst ze in. Van zo’n cadeau krijg je toch gelijk een glimlach op je gezicht?

 

5) Brownie in je brievenbus

De naam van de site ‘brownies per post’ zegt eigenlijk al genoeg. Hoe leuk is het als je vriendin de brievenbus leeg maakt en er een pakketje uithaalt met verse brownies! Het verrassingseffect is sowieso groot. En brownies zijn heel lekker, dus een heel geschikt vriendinnencadeautje!