Eva Logo
22 november 2018 in Uit & thuis

De Eva-agenda, het perfecte decembercadeautje!

Of je nog een cadeautje zoekt voor pakjesavond, zomaar iets om weg te geven of iets om jezelf cadeau te doen, de Eva-agenda is hét cadeautje rond de feestdagen. Drie redenen om hem in huis te halen.
  1. De Eva-agenda is superpraktisch. Hij heeft een fijne indeling, heldere weekoverzichten en genoeg schrijfruimte. Zo verlies je geen afspraak meer uit het oog!
  2. De gehele agenda staat vol met prachtige foto’s, inspirerende quotes, korte overdenkingen, gebeden en reflectiepagina’s. Zo wordt het nog leuker om elke dag de agenda erbij te pakken!
  3. De Eva-agenda 2019 is niet zomaar een agenda, maar één die je verder kan brengen op jouw weg naar vrijheid. We doen dit in navolging van de reis die de Israëlieten aflegden door de woestuin, toen ze het land Egypte achter zich lieten. Ga de persoonlijke ontdekkingstocht aan door de woestijn, waarin je leert op God te vertrouwen en ontdek hoe je werkelijk vrij kunt worden.

Kortom, de Eva-agenda is een agenda die je wilt hebben! Zoals je op de foto ziet, staat hij bovendien fantastisch op je bureau of eettafel. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook als (december-)cadeau voor je vriendin, oma, zus of moeder. Nu voor maar €12,95!

Je kan hem hier bestellen.

We mogen vijf exemplaren van de Eva-agenda weggeven! Stuur nu een mailtje naar eva@eo.nl,  vertel ons waarom jij graag een agenda cadeau wilt geven aan bijvoorbeeld een vriendin en maak kans op één van de vijf agenda's!

Meer weten over ons jaarthema 'De weg naar Vrijheid'? Kijk hier!