Eva Logo
Trinity
20 november 2018 in Uit & thuis

Eva en Trinity: samen op weg naar Kerst

Eva en Trinity vieren samen de feestdagen! Onder andere met een gratis cd van Trinity, die je krijgt bij ons decembernummer. Bekijk hier alvast de nieuwste videoclip van Trinity, met het nummer 'Eeuwig licht', dat ook op de cd staat.

Op de cd van Trinity die je gratis bij Eva ontvangt, staan 3 nummers van de Nederlandstalige Kerst-cd: Meestwerk van liefde, Eeuwig licht en Het is Kerstfeest. Ook vind je er het nummer Amazing Grace. De videoclip van dit lied werd opgenomen in Ierland, tijdens een reis waarin Trinity geïnterviewd werd door Minella voor het decembernummer van Eva. Zanger Elbert Smelt van Trinity: “Amazing Grace is de grondtoon van waar we met z’n allen in geloven. Genade als vangnet.”

Trinity leest voor

Daarnaast leest Trinity op de cd ook een vrijheidsproclamatie voor, die de rode draad vormt voor Eva's jaarthema 'Op weg naar vrijheid'. Als klap op de vuurpijl staat op de cd een podcast van het hele gesprek dat Minella had met de mannen van Trinity. 

Je leest het al, vanaf nu is het nóg meer de moeite waard om een abonnement op Eva te nemen! Neem gauw een kijkje voor jezelf, of doe 'm cadeau aan een vriendin.

Bekijk hier de kersverse videoclip van het lied Eeuwig licht van Trinity, die ook op de cd te vinden is: 

De Nederlandstalige Kerst EP van Trinity verschijnt op 6 december, tegelijkertijd met het decembernummer van Eva. In december organiseert Trinity opnieuw een Kerststallen Tour. Kijk hier voor tickets.