Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
Lynn Austin
2 November 2018 in Hoofd & hart

Minella meets Lynn Austin: ‘Omarm de verandering’

Lynn Austin en Minella gaan in gesprek aan de hand van Bijbelse vrouw Ruth. Lynn: ‘Als ik niet had geworsteld, had ik mijn innerlijke kracht nooit ontdekt’.
Lynn Austin

'Waar u gaat, daar ga ik', zei Ruth tegen haar schoonmoeder. Dat is precies wat de Amerikaanse bestsellerauteur Lynn Austin (68) tegen haar man zei toen hij een baan kreeg in Colombia. Net als Ruth omarmde Lynn de grote veranderingen in haar leven, waardoor er krachten en talenten naar boven kwamen waarvan ze niet wist dat ze die had. Lynn Austin is getrouwd met Ken en ze hebben drie kinderen.

Bekijk de video!

Luister de podcast!

Player niet zichtbaar? Controleer je cookie-instellingen of klik hier om via Soundcloud te luisteren.

Je kunt ook via Spotify luisteren!

Meer podcasts luisteren? Klik hier om een gesprek met Wilma Veen te beluisteren.