Eva Logo

Prachtige Eva-agenda 2019: 'Op weg naar vrijheid'

Jippie! Je kunt de Eva-agenda 2019 nu bestellen. De agenda is praktisch, dankzij de fijne indeling, heldere weekoverzichten en volop schrijfruimte. Maar het is meer dan alleen een agenda. Dankzij de korte overdenkingen, opdrachten, gebeden, inspirerende teksten en reflectiepagina's, maak je een persoonlijke ontdekkingstocht op 'de weg naar vrijheid'. Voor iedereen die in 2019 wil ontdekken hoe je werkelijk vrij kunt worden.

De Eva-agenda 2019 is een speciale uitgave van Eva voor vrouwen! Je koopt 'm voor maar € 12,95 in onze shop. De agenda heeft een fijne indeling, heldere weekoverzichten en bevat volop schrijfruimte. Daarnaast staat de agenda vol prachtige foto’s, inspirerende quotes, korte overdenkingen, gebeden en reflectiepagina’s. Een plezier om er elke dag bij te pakken.

Eva-agenda 2019
Eva-agenda 2019

Eva's nieuwe jaarthema voor 2019 is ‘Op Weg naar Vrijheid’. Met Eva willen we stappen zetten richting vrijheid, in navolging van de reis die de Israëlieten maakten uit Egypte. Door de agenda heen volgen we de tocht die het volk van Israël maakten en staan we stil bij momenten die bepalend waren voor hun vrijheid. De Eva-agenda 2019 is dus niet zomaar een agenda, maar een die je letterlijk verder kan brengen op jouw weg naar vrijheid. Een persoonlijke ontdekkingstocht door de woestijn, waarin je leert op God te vertrouwen en ontdekt hoe je werkelijk vrij kunt worden.
 

Bestel de agenda hier