Eva Logo
Amazing Grace event
26 november 2018 in Uit & thuis

Terugblik: Amazing Grace event

Eva's Amazing Grace event van donderdag 22 november was één groot feest! We hebben gezongen, gelachen en uiteraard ook gedanst! Samen met Trinity en de brassband van Het Leger des Heils hebben we er een prachtige avond van gemaakt om nooit meer te vergeten.

Was je niet live bij Eva's Amazing Grace event , maar ben je na het kijken van onderstaande foto's wel heel benieuwd geworden? Op zondag 23 december om 12.00 uur op NPO2 zond de EO een bijzondere aflevering uit van het programma Songs of Praise, onder de titel Het kerstlied van Minella. De uitzending is hier terug te bekijken en te beluisteren. Geniet hier vast van de foto's & de aftermovie!

Bekijk hier de aftermovie!

Bekijk hier de foto's.

De mannen van Trinity gaven een geweldig concert.
Daarbij mocht het lied Amazing Grace natuurlijk niet ontbreken.
Minella voert een gesprek met bijzondere gasten, bij de open haard.
Wilma Veen deelde haar verhaal.

Foto's door: Willem-Jan de Bruin