Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
26 november 2018 in Uit & thuis

Terugblik: Amazing Grace event

Het Amazing Grace event van donderdag 22 november was één groot feest! We hebben gezongen, gelachen en uiteraard ook gedanst! Samen met Trinity en de brassband van Het Leger des Heils hebben we er een prachtige avond van gemaakt om nooit meer te vergeten.

Was je niet live bij Eva's Amazing Grace event, maar ben je na het kijken van onderstaande foto's wel heel benieuwd geworden? Op zondag 23 december om 12.00 uur op NPO2 zendt de EO een bijzondere aflevering uit van het programma Songs of Praise, onder de titel Het kerstlied van Minella. Tijdens deze aflevering kun je het programma terugkijken en -luisteren! Geniet hier vast van de foto's & de aftermovie!

De aftermovie!

Foto's door: Willem-Jan de Bruin