Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
22 december 2018 in Uit & thuis

19 vragen voor Oud & Nieuw

Ook weleens moeite om het gesprek gaande te houden naarmate Oudjaarsavond vordert? Eva helpt je graag een handje met 19 gesprekskaartjes met serieuze en leuke vragen die je elkaar -tussen de oliebollen en appelbeignets- kunt stellen. Je kunt ze gratis downloaden.

Misschien vier je al jaren Oud & Nieuw met dezelfde vriendengroep of ga je 2019 in met nieuwe mensen om je heen. De 19 gesprekskaartjes die je hieronder kunt downloaden, kun je stellen aan je beste vriendin, maar ook aan iemand die je nog niet zo lang kent. Een paar voorbeelden: ‘Wat heb jij het afgelopen jaar geleerd?’ of ‘Met wie van de mensen die in deze kamer zijn zou je voor één dag willen ruilen?’ Als je goed kijkt, zie je dat veel vragen op de kaartjes ook iets te maken hebben met het thema ‘Op weg naar vrijheid’: Eva’s jaarthema voor 2019.

Nog niet uitgepraat? Een aantal van deze 19 vragen komen uit onze nieuwe Eva-agenda, boordevol opschrijfruimte én interessante items over vrijheid. Je vindt er nog meer mooie vragen! Klik hier om ‘m te bestellen. Leuk om te weten: als je je aanmeldt voor Eva’s Studie-tweedaagse op 22 en 23 februari, krijg je ‘m gratis! Klik hier voor meer info & reserveren