Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
kerstliederen
14 december 2018 in Uit & thuis

50 kerstliederen: Eva's Kerstplaylist

Yess, het is weer bijna Kerst! Tijd om uit volle borst mee te zingen met allerlei mooie kerstliederen. We verzamelden 50 mooie kerstnummers voor jou - nieuwe en gouwe ouwe. Wat is jouw favoriet?

Silent Night, Joy to the World, Hark the Herald Angels sing - deze bekende kerstliederen kennen we allemaal. Maar naast deze bekende nummers zijn er nog veel meer fantastische exemplaren die de boodschap van het kerstwonder prachtig verwoorden. In Eva’s Kerstplaylist luister je naar 50 heerlijke kerstsongs - nummers die je misschien nog nooit hebt gehoord en liederen die je zo mee kunt zingen. Maar we hebben ook een paar instrumentale kerstliederen voor je toegevoegd. Heerlijk om alvast in de kerstsferen te komen en strakjes te luisteren tijdens de kerstdagen.