Eva Logo
Naomi Scott Aladdin aanbiddingsleider
24 december 2018 in Uit & thuis

Aanbiddingsleider Naomi Scott speelt Jasmine in ‘Aladdin’

Voor alle filmfans: in mei 2019 brengt Disney een remake van ‘Aladdin’ uit, met echte acteurs. Will Smith zal de geest in de lamp spelen, Mena Massoud wordt Aladdin en Naomi Scott de prachtige prinses Jasmine. Naomi is niet alleen actrice; ze is ook zangeres en aanbiddingsleider.

De 24-jarige Naomi Scott heeft in meerdere Disney-producties gespeeld. Ook heeft ze al een aantal albums uitgebracht, met zelfgeschreven liedjes. Naomi heeft toen ze jonger was altijd gezongen in haar kerk. Haar ouders zijn beiden voorgangers in The Bridge Church in het Britse South Woodford, waar ze ook geboren is.

Naomi’s geloof in God speelt een leidende rol in haar leven. Ook haar creativiteit vindt haar oorsprong in haar geloof. “Door mijn geloof realiseer ik me dat muziek een ziel en doel kan hebben. Ik luisterde onder andere naar Mary Mary en Kim Burrell, twee fantastische gospelzangeressen die piano speelden en worship leidden.”

Broers en zussen

In 2017 tweette ze een bericht over de christenvervolgingen in Egypte: “Zoveel christenen zijn het doel van vervolgingen in Egypte en andere gebieden. Ik bid voor al mijn broers en zussen over de hele wereld die vervolgd worden.”

Op 24 mei wordt de film ‘Aladdin’ in Nederland verwacht. Wij zien ernaar uit om Naomi Scott als Jasmine te zien op het witte doek!

Bekijk hieronder een teaser van ‘Aladdin’!