Eva Logo
11 december 2018 in Podcasts

Derde toespraak Matthijn Buwalda: 'Iemand moet de trouwpreek doen'

Met een lach en een traan verdiept Matthijn Buwalda op Eva's Vriendinnenweekend 2018 het verhaal van Ruth. Hij kijkt samen met ons welke belangrijke rol Ruth in de geschiedenis innam en welke plek wij anno 2018 in Gods Koninkrijk mogen innemen. Dankzij Eva's muzikale theatervoorstelling over Ruth komt het Bijbelverhaal van deze inspirerende vrouw letterlijk tot leven.

We zijn tijdens het vriendinnenweekend 2018 aanbelandt op de bruiloft van Boaz en Ruth! Raad eens wie de trouwpreek doet? Matthijn Buwalda komt tevoorschijn : "Ja, sorry... iemand moet de trouwpreek doen".

Vriendinnenweekend
De bruiloftsgasten zien er prachtig uit!
Vriendinnenweekend 2018
Ruth en Boaz zingen elkaar toe
Eva's vriendinnenweekend 2018
Het prachtige bruidspaar zit klaar voor de trouwpreek

Luister via Soundcloud!