Eva Logo
4 december 2018 in Uit & thuis

EHBS: Eerste Hulp bij Sint Stress

Zit jij al veel te lang te kniezen; wat moet het worden, die surprise? Of was er zoveel drukte, waardoor het maken van een surprise eerder niet lukte? Pak snel wat spullen bij elkaar: papier, lijm, plakband en een schaar, want met deze eenvoudig snelle kunstwerken zal niemand iets van jouw surprise-stress merken!

Ken je dat? In de rush of the day is het opeens 5 december! Die lootjes zijn weken geleden al getrokken, maar dat briefje ben je al daarna al snel kwijtgeraakt. Dat zit vast nog ergens onder in je tas of in een broekzak - of de wasmachine. Of je hebt wel een leuk cadeautje gescoord, maar moet nog een surprise in elkaar zetten. Kortom, je kunt wel wat crea tips gebruiken.

Hier op de Eva-redactie begrijpen we die 5-december-surprise-stress wel. Om toch iets leuks neer te zetten waar je de ander blij mee kunt verrassen, verzamelden we een paar leuke, snelle en eenvoudige ideeën voor het maken van een mooie surprise. Geen ingewikkelde papier-maché kunstwerken, maar simpele do it yourselfs waar je zo mee aan de slag kunt. 

Voor de sportieveling

Hoe makkelijk kan het zijn? Je neemt een spuitbus met goudverf, een oude voetbalschoen et voilà, je surprise is klaar. Klik hier voor de werkbeschrijving. 

Knusse huisjes

Een surprise nodig voor een echte huismus of voor iemand die altijd zo'n mooi gestyled huis heeft? Deze knusse huisjes zijn in no time gemaakt. Hier vind je de werkwijze. 

Voor de dierenliefhebber

Deze vrolijke beesten zijn in een handomdraai klaar. De werkwijze voor deze dieren kun je hier vinden. 

Voor de lekkerbek

Maak eenvoudig deze leuke surprise voor iemand die gek is op lekker eten. Klik hier voor de werkbeschrijving. 

Voor de make-up-lover

Met een schoenendoos en toiletrol zet je zo deze leuke surprise in elkaar. Lees hier de werkbeschrijving. 

Vrolijke letters

Dit is weer eens iets anders dan chocoladeletters. Met slechts een paar materialen maak je snel en eenvoudig deze vrolijke letters. Lees hier de werkbeschrijving. 

Inpakkunsten

Geen echte surprise maar een paar mooi ingepakte cadeautjes wil toch iedereen krijgen!? Lees hier hoe je jouw cadeau net een extra finishing touch kan geven.

 

 

Op zoek naar nog meer leuke inpaktips? Lees hier verder en maak van jouw cadeau een feestje!