Eva Logo
Eva kerstspel
17 december 2018 in Uit & thuis

Eva's kerstspel: Op weg naar Bethlehem

Het is bijna Kerst! Tijd voor een gezellig kerstspel met familie of vrienden! Breng jij zo snel mogelijk de geschenken naar baby Jezus?

Het is zover! Jij en je medemagiërs zien een bijzondere ster aan de hemel. Hij schittert zo helder, niemand kan er omheen. Dit kan maar één ding betekenen: er is een Koningskind geboren! Samen ga je op reis naar Bethlehem, maar eerst ga je langs koning Herodes om te vragen waar de baby geboren is. Pak gauw je goud, wierook en mirre en ga op reis naar het Koningskind! De magiër die als eerste bij nummer 50 van het kerstspel is, heeft gewonnen!

Zo sla je de afbeeldingen van het kerstspel op:

Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Dan kun je het spel uitprinten. Leg de velletjes van het speelbord naast elkaar en de pret kan beginnen!

Benodigheden:

  • Eva's kerstspel
  • Dobbelsteen
  • Pionnetjes 
Kerstspel
op weg naar Bethlehem

Lees ook: 5x zelf maken: creatieve kerststal​​​​​​​