Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's online videocursus 'Vrij Leven' | Verantwoordelijkheid nemen

In Eva's online videocursus duiken Minella van Bergeijk en Agnes Huizenga in 5 kenmerken van 'vrij leven'. De thema's die aan bod komen zijn: zelfdiscipline, verantwoordelijkheid nemen, goede communicatie, in waarheid leven en overgave & inwisselen. Elke video zit vol nuttige tips, bruikbaren modellen en hilarische voorbeelden.

Video 2 | Verantwoordelijkheid nemen

Meer vrijheid?

Wil je thuis meer verdieping rondom dit thema, samen met Agnes? Er is ook een uitgebreide cursus beschikbaar op dvd! Hier vind je meer informatie. Als je meer wilt weten over Agnes als coach, kijk dan hier