Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
11 december 2018 in Jaarthema: De Weg naar Vrijheid

Eva's online videocursus 'Vrij Leven' | Zelfdiscipline

In Eva's online videocursus duiken Minella van Bergeijk en Agnes Huizenga in 5 kenmerken van 'vrij leven'. De thema's die aan bod komen zijn: zelfdiscipline, verantwoordelijkheid nemen, goede communicatie, in waarheid leven en overgave & inwisselen. Elke video zit vol nuttige tips, bruikbaren modellen en hilarische voorbeelden.

Video 1 | Zelfdiscipline

Meer vrijheid?

Op 22 en 23 februari organiseert Eva een Studietweedaagse rondom het thema Op weg naar vrijheid. Psychologe Michelle van Dusseldorp geeft tijdens deze dagen concrete handvatten en gaat met je mee op weg. Voor meer informatie en aanmelden, kijk hier.

Wil je thuis meer verdieping rondom dit thema, samen met Agnes? Er is ook een uitgebreide cursus beschikbaar op dvd! Hier vind je meer informatie. Als je meer wilt weten over Agnes als coach, kijk dan hier