Eva Logo
18 december 2018 in Podcasts

Eva's vriendinnenweekend podcast: Toespraak 4

Met een lach en een traan verdiept Matthijn Buwalda op Eva's Vriendinnenweekend 2018 het verhaal van Ruth. Hij kijkt samen met ons welke belangrijke rol Ruth in de geschiedenis innam en welke plek wij anno 2018 in Gods Koninkrijk mogen innemen. Dankzij Eva's muzikale theatervoorstelling over Ruth komt het Bijbelverhaal van deze inspirerende vrouw letterlijk tot leven.
vriendinnenweekend podcast

Het is de ochtend na de bruiloft van Boaz en Ruth. Het is een ontspannen ochtend met weer prachtige aanbidding. Het theaterstuk is geeindigd bij de bruiloft, maar het verhaal van Boaz en Ruth gaat verder! Wil je weten hoe? Luister deze vriendinnenweekend podcast met de laatste toespraak van Matthijn.

Luister de vriendinnenweekend podcast!

Je kunt deze podcast luisteren via Soundcloud of Spotify. Klik hier om via spotify te luisteren.
Is de Soundcloud-player niet zichtbaar? Check je cookie-instellingen of klik hier