Eva Logo

Ga met ons mee op weg naar vrijheid!

Maak kennis met Eva’s nieuwe jaarthema voor 2019: ‘Op weg naar vrijheid’! Samen met het volk Israël reizen we - figuurlijk natuurlijk - door de woestijn, op weg naar het Beloofde Land, waarin God ons echte vrijheid wil geven. Een reis die veel geestelijke parallellen vertoont met ons eigen leven. Ga je mee? Dat kan op deze vijf manieren:

Doe mee met de online videocursus

weg naar vrijheid

Binnenkort komt Eva’s online videocursus ‘Vrij Leven’ online. Agnes Huizenga en Minella van Bergeijk nemen je in vijf praktische lessen mee naar een vrijer leven. Je krijgt vijf dagen lang een video in je mailbox vol nuttige tips, bruikbare modellen en hilarische voorbeelden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Agnes vertelde ook over haar eigen weg naar vrijheid. Haar verhaal lees je hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Als jij je inschrijft voor de Eva-nieuwsbrief, ontvang je elke vrijdag een overzichtje van onze laatste nieuwtjes, interviews en artikelen. Daarnaast ben je ook nog als eerste op de hoogte van onze evenementen! In 2019 blijf jij door de nieuwsbrief helemaal op de hoogte van onze weg naar vrijheid.

Kijk naar de tv-uitzending op 23 december!

Donderdag 22 november was het één groot feest bij Eva! Tijdens het Amazing Grace event zongen, sprongen en dansten we samen met Trinity en de brassband van Het Leger des Heils. Het was een heerlijke avond om nooit meer te vergeten! Omdat het zo bijzonder was en er nog veel meer mensen van mogen genieten, komt de avond ook op TV. Op zondag 23 december om 12.00 uur zendt de EO een bijzondere aflevering uit van het programma Songs of Praise, onder de titel Het kerstlied van Minella. Tijdens deze aflevering kun je het programma terugkijken en -luisteren. 

Kun je niet wachten tot 23 december? In de dagen voorafgaand aan de uitzending vind je ook al een aantal videofragmenten op onze website en op onze Facebookpagina

Schaf onze agenda aan

Wiehoe! Hij is er weer, de enige echte Eva-agenda! De agenda is praktisch, dankzij de fijne indeling, heldere weekoverzichten en volop schrijfruimte. Maar het is meer dan alleen een agenda. De Eva-agenda bevat ook mooie overdenkingen, inspirerende opdrachten en prachtige teksten, zodat jij een persoonlijke ontdekkingstocht 'Op weg naar vrijheid' kan maken. 

Word Eva-abonnee

Tien nummers lang nemen we jou mee op de weg naar vrijheid. Met allerlei artikelen, reportages, verhalen en overdenkingen. Langs plekken als Sukkoth, Mara en Rephidim, die elk een eigen betekenis hebben. Wat die plekken ook nu nog voor ons kunnen betekenen? Dat wil je natuurlijk lezen. Vraag hier een gratis proefnummer aan!