Eva Logo

Ine Voorham: ''Ik ben blij dat ik God heb leren kennen.’’

''Als God van mij houdt zou ik niet weten waarom Hij niet van alle mensen houdt.’’ Ine Voorham zet zich vanuit het Leger des Heils al jaren in voor kwetsbare mensen in onze samenleving. In gesprek met Minella gaan haar ogen stralen wanneer zij vertelt wat haar drijft. Bekijk hier het hele interview.

Afgelopen november zijn we Eva’s nieuwe jaarthema ‘De weg naar Vrijheid’ feestelijk begonnen. Komend jaar willen we samen met jou en heel veel andere vrouwen vrijer worden, willen we vrijheid leren. Naast een zaal vol vrouwen was ook Ine Voorham, luitenant-kolonel van het Leger des Heils, bij ons. Zij vertelde wat vrijheid volgens haar inhoudt. 
 


Ga je met ons mee op weg naar Vrijheid? Bekijk hier op welke manieren dit allemaal mogelijk is! Tip: meld je aan voor Eva's Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp. Die Studie-tweedaagse vindt plaats op 22 en 23 februari in De Basiliek in Veenendaal.