Eva Logo
kerstmuziek kerstplaylist
14 december 2018 in Uit & thuis

Christelijke kerstliederen voor een knusse kerst: Eva's Kerstplaylist

Kerst is dit jaar een beetje anders dan andere jaren, maar dat mag de pret niet drukken! Tijd om uit volle borst mee te zingen met allerlei mooie kerstliederen. We verzamelden mooie kerstnummers voor jou - nieuwe en gouwe ouwe. Wat is jouw favoriet?

Silent Night, Joy to the World, Hark the Herald Angels sing - deze bekende kerstliederen kennen we allemaal. Maar naast deze bekende nummers zijn er nog veel meer fantastische exemplaren die de boodschap van het kerstwonder prachtig verwoorden. In Eva’s Kerstplaylist luister je naar heerlijke kerstsongs - nummers die je misschien nog nooit hebt gehoord en liederen die je zo mee kunt zingen. Maar we hebben ook een paar instrumentale kerstliederen voor je toegevoegd. Heerlijk om alvast in de kerstsferen te komen of te luisteren tijdens de kerstdagen.