Eva Logo
Het Kerstlied van Minella
21 december 2018 in Uit & thuis

Terugkijken: 'Het kerstlied van Minella'

Heb je de uitzending van 'Het kerstlied van Minella' nog niet gezien? Kijk 'm dan terug via de link onderaan deze pagina! Een prachtige uitzending rondom het lied 'Amazing Grace', met onder andere de mannen van Trinity én de brassband van het Leger des Heils.

Iedereen heeft wel een favoriet kerstlied. Een lied met een bijzondere boodschap of waar je een speciale herinnering aan hebt. Soms zijn het liederen die alleen voor jou te maken hebben met kerst. Voor Minella van Bergeijk, hoofdredacteur van Eva, is dat Amazing Grace. Een lied dat een belangrijke rol speelt in ons jaarthema Op weg naar vrijheid. 

Zingen met Trinity én de Leger des Heils-brassband

Tijdens de uitzending van Het kerstlied van Minella vertelt ze waarom Amazing Grace haar mooiste kerstlied is. De uitzending is opgenomen op donderdag 22 november tijdens Eva's Amazing Grace event, dat plaatsvond in de kapel van het EO-gebouw. Was jij erbij? Dan zie je jezelf misschien wel in beeld!

Tijdens de uitzending zie en hoor je bekende en onbekende kerstliederen met een speciale boodschap door een bijzondere muzikale samenwerking: de band Trinity en de Brass Band van het Leger des Heils. Kortom, muzikaal genieten! Luister en kijk je mee? 

Klik op onderstaande link om de uitzending te bekijken.