Eva Logo
Werkboek Eva's online videocursus 'Vrij Leven'
25 april 2019

Werkboek Eva's online videocursus 'Vrij Leven'

Wil je een persoonlijke verdiepingsslag maken bij Eva's online videocursus? In het speciale werkboek dagen we je uit om zelf aan de slag te gaan met de thema's die we behandelen in de video's. Bij elke video vind je een aantal vragen en opdrachten. We hopen dat je aan de hand van het werkboek nieuwe stappen kan zetten in vrijheid.

Zet je eerste stappen op weg naar vrijheid!

Het werkboek bevat genoeg schrijfruimte om je gedachtes en antwoorden direct op te schrijven. Vind je dat dus handig? Download dan het complete werkboek, print 'm uit en schrijf elke dag mee.

 

Benieuwd wat vrijheid voor anderen betekent? Elly Zuiderveld staat bekend als de vrolijke, kleurrijke, liedjes zingende wederhelft van Rikkert. Maar het leven is ook voor Elly niet makkelijk geweest. Ze vertelt over haar weg naar vrijheid.

Ook Ine Voorham vertelt in gesprek met Minella wat haar drijft. Zij zet zich vanuit het Leger des Heils al jaren in voor kwetsbare mensen in onze samenleving. ''Als God van mij houdt zou ik niet weten waarom Hij niet van alle mensen houdt.’’