Eva Logo
19 januari 2019 in Uit & thuis

8 films om naar uit te kijken in 2019

Ben jij een filmliefhebber? Deze films die in 2019 in de bioscoop verschijnen, wil je dan vast niet missen!

Dumbo (maart 2019)

Ja, je leest het goed. Disney komt dit jaar met een live-action film van de klassieker uit 1941. Het pasgeboren olifantje Dombo komt in een circus terecht en door zijn grote oren lacht iedereen hem uit. Als ze erachter komen dat hij kan vliegen staat alles op z’n kop…

Aladdin (mei 2019)

We hadden het eind vorig jaar al even over de live-action remake van deze film. De Disney-klassieker uit 1992 is in mei van dit jaar te zien. Aladdin is een arme jongen die verliefd wordt op prinses Jasmine. Als hij door een valstrik vast komt te zitten in een grot vol schatten en daar een lamp vindt, gebeuren er allerlei magische dingen.

Tolkien (mei 2019)

De christelijke schrijver J.R.R. Tolkien schreef zowel de Lord of The Rings-trilogie als The Hobbit. Dit jaar zal er een biografische film uitkomen waarin zijn jeugd, de liefde en zijn vriendschappen worden besproken. De film zal gaan over zijn leven als wees aan het begin van de Eerste Wereldoorlog. Een aangrijpende film.

(tekst gaat door onder de banner)

The Lion King (juli 2019)

Na de getekende musicaluitvoering van deze Disney-klassieker uit 1994, die we de afgelopen jaren hebben kunnen zien, werd het tijd voor een live action film. Leeuwenkoning Mufasa heerst over de savanne, tot zijn slechte broer Scar hem doodt. Zijn zoontje Simba vlucht voor Scar hem kan doden en wordt gered door Timon en Pumbaa.

Where’d You Go, Bernadette? (augustus 2019)

Dit comedy-drama is gebaseerd op het gelijknamige boek. Cate Blanchett speelt Bernadette, een moeder die erg in de put zit en niemand leuk vindt. Opeens verdwijnt ze. Haar dochter Bee is vastberaden haar te vinden en erachter te komen wat er met haar moeder is gebeurd.

Downton Abbey (september 2019)

Een verfilming van de gelijknamige hitserie, Downton Abbey. Een aantal acteurs uit de serie zal meespelen in deze film en ook een paar nieuwe gezichten zullen voorbij komen. In Downton Abbey volgen we de familie Crawley en hun bedienden op hun enorme landgoed aan het begin van de negentiende eeuw.

Frozen 2 (november 2019)

Toen Frozen in 2013 naar de bioscopen kwam, was iedereen fan van de animatiefilm. Met prachtige, catchy nummers en een geweldig plot, was dat ook geen verrassing. Dit jaar kunnen we ons geluk niet op, want Frozen 2 komt uit. We gaan onze favoriete personages, Anna, Elsa, Kristoff én Olaf weer zien en zij gaan op avontuur diep in het bos om de waarheid te vinden achter een groot mysterie uit hun koninkrijk.

Little Women (december 2019)

Dit boek is al een aantal keer verfilmd, maar in 2019 kunnen we de nieuwste versie verwachten. In de film volgen we het leven van vier zussen uit Massachusetts in 1860. We zien hoe het viertal omgaat met de nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog.

Naar welke film kijk jij uit?

Bron: Relevant Magazine, Rotten Tomatoes