Eva Logo
je bent bijzonder
27 januari 2019 in Hoofd & hart

Jij bent bijzonder! 4 unieke achtergronden

We zijn allemaal uniek en hebben elkaar nodig. Met deze achtergronden kun je jezelf hier dagelijks even aan herinneren. Ook leuk om door te sturen naar je buurvrouw, een vriendin, oma, zus of moeder!

Hoe download je de afbeeldingen?

Je kunt de bijbelteksten voor rust in je hoofd makkelijk opslaan door op de button te klikken van de afbeelding die jij graag wilt hebben. Klik vervolgens met de rechtermuisknop de afbeelding en kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn.

Welnu, u bent het lichaam van Christus, en ieder van u is van dit lichaam een onderdeel. 1 Korintiërs 12:27-28

Wie is bijzonder voor jou?

 

 

Ik wens jou vrede toe om wie je bent dat je lacht en huilt met alle mensen die je kent dat de liefde aan je hart vervulling geeft in elk van de seizoenen dat je leeft. Trinity – Ik wens jou

je bent bijzonder

 

 

Ik ben van U. Ik ben aanvaard. Ik ben geliefd en puur gemaakt. Ik leef opnieuw. Ik adem in. Ik vind herstel, een nieuw begin. Opwekking 802.

 

 

Je bent een wonder. Je bent bijzonder. Je bent een parel in Gods hand. 

je bent bijzonder