Eva Logo
28 januari 2019 in Uit & thuis

Printable: jouw unieke wandklok!

Geduld is een schone zaak. Wachten duurt soms lang… Geef het over en blijf vertrouwen, want: ‘Gods timing is perfect!’ Dat blijkt maar weer uit deze DIY, waarbij je jouw wandklok een uniek jasje geeft.

 

Keep planting and sowing
Living and knowing
Beautiful things take time
and it’s okay.

Morgan Harper Nichols

 

Deze maand verscheen het artikel Life is a journey, not a destination in ons magazine. Een mooi artikel over hoe God ons onderweg van alles wil leren. Gefocust zijn op de bestemming, het uiteindelijke doel, is vandaag de dag zo normaal waardoor we vaak niet in de gaten hebben hoe leerzaam en waardevol de reis daar naartoe is. Ergens op moeten wachten, niet gelijk bij je doel komen en geduld hebben is niet gemakkelijk in het ‘magnetrontijdperk’ waarin we leven. Deze Do It Yourself-tip voor je wandklok kan een handje helpen om in het wachten op God te blijven vertrouwen. Een leuke reminder: ‘Gods timing is perfect!’  

DIY wandklok: Gods timing is perfect 
Benodigdheden:

  • klok (bijvoorbeeld de SKÄRIG Wandklok van IKEA)
  • verfstift (wit)

Zo maak je hem:

Maak de achterkant van de klok los. Schrijf de tekst en cijfers op het karton van de klok. Mocht je dat lastig vinden, gebruik dan onderstaande printable. Leg deze print op het karton en ga met een ballpoint over de letters heen, zodat het resultaat doordrukt op het karton. Trek daarna met een stift over de lettergroeven heen en voilà, de klok is klaar!

Zo sla je de printable op
Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' 

Deze DIY is afkomstig uit het februarinummer van Eva. Gratis proefnummer aanvragen? Dat kan hier