Eva Logo

Vier vrijheid met deze boekleggers

Eva heeft special voor jou drie gratis boekenleggers gemaakt die je kunt downloaden. Door deze tussen een boek of bijbel te leggen word je er telkens eraan herinnerd dat we vrij zijn gemaakt en in vrijheid mogen leven.

Verlang jij ook naar vrijheid?

In 2019 volgen we met Eva de tocht die de Israëlieten maakten van Egypte tot aan de Sinaï. We staan stil bij momenten die bepalend waren voor hun vrijheid. Je zult merken: de reis die ze maakten was pittig, maar vooral rijk! Maar God liet hen steeds weer zien: Ik ben erbij, Ik heb plannen voor jullie en Ik ben trouw. Hij gaf Zijn volk de kans een diepe relatie met Hem op te bouwen, in vrijheid! Die kans geeft Hij eveneens aan jou. Verlang jij daar ook naar?

 

Download boekenleggers

Zo download je de boekenleggers:

Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door op de knop download boekenleggers te klikken. Nu verschijnt de afbeelding in het groot op je scherm. Klik hier nu op met je rechtermuisknop en kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.'

Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de boekenleggers makkelijk opslaan door op de knop download boekenleggers te klikken, open deze pagina in je browser. Nu verschijnt de afbeelding in het groot op je scherm. Als je op de afbeelding klikt en deze even vasthoudt, komt de optie 'opslaan' als het goed is vanzelf tevoorschijn.

 

Studie-tweedaagse

Op 22 en 23 februari 2019 organiseert Eva een Studie-tweedaagse rondom het thema 'Op weg naar vrijheid', met psychologe Michelle van Dusseldorp en muziek van LEV. Ga jij met ons mee op weg naar vrijheid?

Download boekenleggers