Eva Logo
4 februari 2019 in Geloof

10 x luisteren: de mooiste songs van LEV

Aanbiddingsband LEV gaat moeilijke vragen niet uit de weg: ‘’Waarom horen we U niet? Waarom zien we U niet? Waar bent U God?’’ Toch hoor je in hun liederen ook altijd hoop: ‘’God kan ver weg lijken. Maar Hij blijft naast je lopen, of je het nou ervaart of niet.”

Een eerlijke boodschap brengen; dat is wat worshipband LEV met muziek wil doen. De band zingt over het leven met God dat over hoge bergen gaat, maar ook door diepe dalen. Tijdens Eva’s Studie-tweedaagse zal de band de worship begeleiden en laten de bandleden ook hun eigen nummers horen. We maakten alvast een mooie playlist van een aantal van hun liederen. Beluister ‘m hier, zodat je tijdens de tweedaagse heerlijk mee kunt zingen. Ook als je niet bij de Studie-tweedaagse kunt zijn, kun je genieten of moed putten uit deze prachtige muziek.  

Klik hier voor de playlist. 
Let op; deze playlist is alleen te beluisteren via Spotify. Nog geen Spotify? Klik hier en maak dan nu een account aan (eerste 30 dagen gratis). 


Luister hier naar nog meer heerlijke muziek: 50 x het lied Amazing Grace.